Обучения за ученици 11 – 13 год.

English for 11-13

Английският не само е най-говоримия и популярен език в света, но и трамплин към най-престижните университети. Отличното познание по английски език отваря безброй врати и предоставя неизброими възможности пред младите хора.

Курсовете за ученици са продължение на тези за деца като целта им е да продължават да развиват знанията им по английски език, този път на доста по-високо ниво. Учащите са провокирани да говорят за теми от ежедневието, да описват реални ситуации и случки от живота си. Участието в групови проекти е своебразно начало за възпитание на умение за работа в екип, започва обучение в писане на писма, официални текстове под формата на имейли или официална кореспонденция.

Възрастовата група 11 -13 години обхваща и началото на подготовката за взимане на професионални сертификати за владеене на аглийски език, които са част от изискванията за прием в чужди университети.

Допълнително на учащите се дават книги за четене според нивото им от английската литература, което е изключително ефективен начин за обогатяване на лексикалната им банка, развива уменията им да четат и ги запознава с чужда литература и автори. Следенето на прогреса е изключително важно както за нас така и за родителите. За тази цел ние постоянно тестваме знанията и наблюдаваме напредъка на учениците под формата на тестове, спелинг тестове, оценяване на есета, диктовки и ежеседмичното предоставяне на иформациата на родителите за резултатите, които децата им постигат.

Образователен център „Първи Стъпки” разполага с високо квалифицирани преподаватели по английски език с дългогодишен опит в работата с деца от всички възрасти, които владеят различни методики за преподаване на чужд език.

Образователен Център “Първи Стъпки” предлага на своите партньори курсове с различен интензитет според тяхната заетост и индивидуална програма:

 • целогодишни курсове ( 4 учебни часа седмично)FS Rabbit Final
 • интензивни (12 учебни часа седмично)
 • вечерни (от 18:00 до 20:00 ч.)
 • съботно-неделни
 • индивидуални занимания
 • летни курсове за деца и детски академии

 

 Цени:

Английски език за ученици Ниво Часове Цена Плащане на вноски Цена учебници
Express Publishing Blockbuster 1 A1 120 500 лв 2 х 250 лв 60 лв
Express Publishing Blockbuster 2 A2 120 500 лв 2 х 250 лв 60 лв
Express Publishing Blockbuster 3 B1 140 500 лв 2 х 250 лв 60 лв
Express Publishing Blockbuster 4 B1 140 500 лв 2 х 250 лв 60 лв

Учебници:

 

Blockbuster 1Blockbuster 2Blockbuster 3Blockbuster 4Модулите, върху които се акцетира в поредицата Blockbuster са:

 • Лексикални упражнения и ситуации представени по лесен и разбираем за учащите начин, целящи да спомогнат за ежедневното свободно използване на езика.
 • Ситуационни диалози по ежедневни теми и проблеми, които дават увереност и сигурност при свободното използване на езика.
 • Множество текстове за четени (имейли, текстови съобщения, писма, песни и др.)
 • Техники за провокиране на учащите сами да се справят с непознати тесктове, да търсят непознати думи и трайното им заучаване.
 • Техники за ефективно учене, които помагат на учащите да развият стратегии за самостоятелна работа и изучаване на езика.
 • Песни и игри включени във всеки модул за усвояването на езика по начин забавен и интересен на учащите.
 • Упражнения за писане и развиване на уменията на учащите да подобравят уменията си по правопис и правилно използване на граматичните правила в английския език.
 • Модул „Култура” включен във всяка част от системата. Неговата цел и да запознае учащите с културата и традициите в англоговорящите страни. Разнообразните упражнения и креативни проекти целят дават възможност на учащите да разберат по-добрете различната култура и да я сравнят със своята собствена.

Поверете детето си на нашия екип от професионалисти за качествени и дълготрайни знания по английски език!

За предстоящи обучения и повече информация пише ни на office@firststeps.bg

Email
Print